Instruktörer

TEAMTogether Everyone Achieve’s More 

Våra instruktörer kommer från lagsporten och vet hur viktigt det är att ett lag, företag eller en grupp strävar åt samma håll för att uppnå bästa resultat. Därför är sammanhållningen och inställningen ”en för alla, alla för en” en grundpelare i träningsupplägget. Dem har en unik förmåga att få alla att kämpa mot samma mål och att inte lämna någon efter. Instruktörerna är handplockade och ligger alltid i framkant, om inte längst fram, i utvecklingen av träning, kost och hälsa.

 

Andreas Öhgren

Andreas Öhgren, en av grundarna till XWalk och är en utav Sveriges bästa PT´s. Andreas har jobbat som personlig tränare i Stockholm sedan 1998, och har med åren rotat sig allt mer i den holistiska träningsfilosofin. Det innebär att han ser din form, hälsa och prestationsförmåga som ett resultat av din livsstil som helhet – hur du tränar, äter, sover, jobbar, tänker och prioriterar.

Andreas specialitet är skadeförebyggande träning och rehabträning för idrottare; han har hjälpt en rad kända ishockeyspelare, simmare, golfare och fotbollsspelare att övervinna både fysiska skador och mentala svackor. Med samma entusiasm och outtröttliga energi möter han vardagshjältar som vill träna bort sitt diskbråck eller bli av med skrivbordsvärken i nacke och axlar.

Oftast hittar du Andreas på Sportlife vid Odenplan i Stockholm, men han möter också sina klienter där de befinner sig. Ena stunden leder han funktionella styrkepass för 200 deltagare på något event anordnat av TRÄNINGS- OCH HÄLSOLANDSLAGET. I nästa stund föreläser han om sin träningsfilosofi för 250 ishockeytränare, då som en representant för ULTIMATE PERFORMANCE. Och däremellan drar han till Los Angeles en månad, för att laga Peter Stormares trasiga rygg.

Sandra Fagerlund

Sandra är vårt energitillskott i gruppen. Hon är en av grundarna till XWalk och har varit med från dag ett och är en stor bidragande orsak till varför XWalk är vad det är idag.  Sandra har en magisterexamen inom Folkhälsovetenskap från Mälardalens Högskola som ger henne en helhetssyn på hur den induviduella hälsan påverkas av livsstil och samhällets förutsättningar både på befolknings-och gruppnivå. Efter att ha spelat handboll på elitserienivå sadlade Sandra om till boxningsinstruktör år 2001 och har sedan dess utmanat och peppat deltagare i gruppträningssalar inom både boxning, BodyCombat, BodyPump, Crossfit samt cirkel- och coreträning.

Om du inte träffar Sandra på nåt av XWalk passen så hittar du henne oftast på Sportlife Odenplan där hon kör sina klasser med sitt unika sätt att sprida positiv energi.

Richard Gustafsson

Richard är vårt senaste tillskott bland instruktörerna. Vi är väldigt glada att han har tillkommit i team XWalk och vi ser fram emot många roliga och svettiga timmar tillsammans med honom. Richard kommer med erfarenhet från ishockeyn, efter flera år som aktiv på elitnivå tar han träning på ett mycket seriöst sätt.  Hans filosofi är att hitta rätt balans i kroppen och för bra och snabba resultat gäller det också att sköta kosten för att finna välmående och styrka.

Du hittar ofta Richard på Sportlife Hammarby Sjöstad eller Hornsgatan där han jobbar som Personlig Tränare med allt ifrån nybörjare till elitidrottsmän och lägger lika stor vikt på alla, oavsett träningsbakgrund.

Lämna en kommentar