Om XWalk

XWalk är ett träningskoncept utvecklat av Andreas Öhgren – tränings och motivationsexpert, Andreas Jakubowicz – entreprenör och f.d. hockeyspelare och Sandra Fagerlund – Folkhälsovetare och gruppträningsintruktör.

XWalk är namnet på det nya, trendiga och mer effektiva sättet att träna, utomhus och tillsammans i grupp. Vi använder oss av XWalk Stix (stavar) och den egna kroppsvikten samt de utmaningar som finns i naturen där vi är. Vi kommer att använda oss av uppförsbackar, trappor, sand, vanlig terräng och under passen läggs också olika styrkeövningar för ben, core och överkropp in. Alla muskler kommer att jobba på ett effektivt och funktionellt sätt för att utmana dig på din egen maxnivå. Vi tror på variation och att vi utvecklas mer om vi bryter våra rutiner och hela tiden ger kroppen nya utmaningar, därför kommer XWalk passen aldrig vara den andre lik.

Våra instruktörer är handplockade och ligger alltid i framkant, om inte längst fram i utvecklingen av träning, hälsa och kost.  XWalk  är för dig som vill ta ut dig lite hårdare och vill pusha dina egna gränser rejält. Passen bygger på det helhetskoncept som Andreas Öhgren tränar alla sina klienter, en balansering av styrka, hållning, perfekt teknik, uthållighet och enorm kvalité.

Teamkänslan är väldigt viktigt i XWalk när vi vet hur viktigt det är att för att kunna prestera max. Därför är sammanhållningen och inställningen ”en för alla, alla för en” en grund i träningsupplägget. Har ni aldrig varit med i ett lag och kämpat tillsammans mot ett mål så kommer ni får vara med om något fantastiskt. Och ni som har erfarenhet av det vet hur otroligt motiverande, givande och roligt det är.

Detta är en otrolig chans för alla som vill komma i form på ett nytt, roligare sätt och ett gyllene tillfälle att få träna med några av Sveriges bästa inom träning och hälsa.

Fördelar med XWalk

• Ökad syreupptagning
• Bättre för välmående och stress
• Utmärkt för viktminskning
• Träna med dem bästa
• Tränar hela kroppen
• Tids effektivt
• Team Känsla

INGA gymkort behövs då all träning sker utomhus.

Lämna en kommentar